Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011


Ο ΛΑΘΡΟΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝΣε πρωτοφανή επίπεδα η εγκληματικότητα- Σχεδόν μία ληστεία ανά μισή ώρα στην Αθήνα
Ο ύπνος γίνεται πιο ελαφρύς, το κλειδί στην πόρτα γυρνάει πολλές φορές και ο συναγερμός εκσυγχρονίζεται το λιγότερο κάθε εξάμηνο. Κάθε «περίεργος» ήχος, Βόμβα ΣΤΕ: παράνομη η ψήφος των μεταναστών στις αυτοδιοικητικές εκλογές!!!κάθε σειρήνα περιπολικού που ακούγεται είναι αιτία πανικού. 
Σε αυτήν την κατάσταση έχουν περιέλθει τον τελευταίο καιρό οι περισσότεροι πολίτες κυρίως της Αθήνας, οι οποίοι λόγω των ανεξέλεγκτων ληστειών σε κατοικίες έχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους.
Μπροστά σε μια πρωτοφανή αύξηση της εγκληματικότητας και σε εγκληματικές δράσεις ανεξέλεγκτης αγριότητας βρίσκονται όμως και οι αστυνομικές αρχές, καθώς τρέχουν και δεν φτάνουν τους κακοποιούς που ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σημειώνεται μία ληστεία κάθε μισή ώρα κατά μέσο όρο στην πρωτεύουσα.
Πλέον, οι ληστές έχουν στη διάθεσή τους καλάσνικοφ και βαρέα όπλα, δολοφονούν ή βασανίζουν για λίγα μόλις ευρώ και αυτό προκαλεί έντονο προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ. Για παράδειγμα, η περιβόητη συμμορία με τα κάλασνικοφ που «χτύπησε» στην Αγία Παρασκευή και στη Γλυφάδα, μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση οι κακοποιοί βίασαν τη μητέρα, και παραμένει ασύλληπτη έχει προκαλέσει τον τρόμο στους κατοίκους της Αθήνας, ενώ είναι θέμα τιμής για την αστυνομία η συλληψή τους. 
Ταυτόχρονα, συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι τους σε ένα σπίτι βρίσκονται υπό πανικό καθώς καθημερινά στο αστυνομικό δελτίο καταγράφονται επιθέσεις από σπείρες κακοποιών που επιτίθενται σε σπίτια ηλικιωμένων, ληστεύουν και εν συνεχεία βασανίζουν μέχρι θανάτου τα θύματα.
Δυστυχώς, οι αριθμοί περιγράφουν από μόνοι τους τη ζοφερή πραγματικότητα των εγκλημάτων και ληστειών και έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας για την εγκληματικότητα μόνο τον μήνα Σεπτέμβριο του 2011, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1500 συλλήψεις για ληστείες.
Αναλυτικά, το μήνα Σεπτέμβριο συνελήφθησαν 580 άτομα για κλοπές και διαρρήξεις, 105 άτομα για ληστείες, 100 άτομα για παράνομη κατοχή όπλων. Ακόμη, εξιχνιάστηκαν 46 περιπτώσεις διάρρηξης οικιών, 64 διαρρήξεις καταστημάτων, 13 ληστείες σε καταστήματα, 23 ληστείες σε βάρος ατόμων,18 κλοπές οχημάτων, 119 διαρρήξεις σε Ι.Χ.Ε, 5 παγιδεύσεις Α.Τ.Μ και 26 περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου