Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011


Αστυνομικό δελτίο....Λήστεψαν... μέχρι και καφενείο με Καλάσνικοφ!
Εισβολή με Καλάσνικοφ σε καφενείο και δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική.Στην Πτολεμαΐδα απείλησαν με όπλο τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων για να τους φτιάξει το αυτοκίνητο!
Στις 5 τα ξημερώματα, δύο άγνωστοι, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, εισέβαλαν στο καφενείο της οδού Ηρακλέους 185, στην Καλλιθέα, και ανάγκασαν τους θαμώνες να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν πάνω τους και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Στη συνέχεια....
επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέφυγαν.
Μια ώρα νωρίτερα, πέντε άτομα, που επέβαιναν σε ΙΧ και μοτοσικλέτα λήστεψαν βενζινάδικο της ΕΚΟ στη λεωφόρο Αθηνών 4, στο Περιστέρι. Ο επιβαίνων στη μοτοσικλέτα, απείλησε με πιστόλι τον υπάλληλο και ο ίδιος με τους συντρόφους άρπαξαν τα χρήματα από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.
Στις 10 χθες το βράδυ, δύο άλλοι ένοπλοι άρπαξαν 900 ευρώ από τον υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό 25ης Μαρτίου 22, στην Κηφισιά, και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο.
Tρεις δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες σταμάτησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πτολεμαΐδα...
Εκεί αφού πρώτα πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα, εξανάγκασαν τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου να επισκευάσει ηλεκτρική βλάβη στο όχημά τους.
Ο ιδιοκτήτης συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους, και οι τρεις δράστες, δύο άντρες και μία γυναίκα, επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, πυροβολώντας ακόμη μία φορά στον αέρα.
Ωστόσο η αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.
Το αυτοκίνητο και το πιστόλι κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου