Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011


Αμετανόητοι οι κομμουνιστές, τίμησαν τον Ζαχαριάδη
Οι κομμουνιστές αποκαλύπτοντας για μια ακόμα φορά το Σταλινικό τους πρόσωπο, πραγματοποίησαν εκδήλωση αποκατάστασης του Νίκου Ζαχαριάδη, γενικού γραμματέα του Κ. Κ. Ε κατά την περίοδο πριν το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και κατά την περίοδο που ρήμαξε τον τόπο, εκτέλεσε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και επεδίωξε τον εδαφικό ακρωτηριασμό της χώρας.
Ο Νίκος Ζαχαριάδης υπήρξε ο πρωταγωνιστής της αιματηρής ανταρσίας, του παιδομαζώματος, των φοβερών σφαγών σε όλη την επικράτεια, του ξεριζώματος όλης της ορεινής Ελλάδας, της οικονομικής καταστροφής που δρομολόγησε την μετέπειτα εξάρτηση, την τραυματισμένη Ελλάδα που ακόμα δεν έχει κλείσει τις πληγές της.
Η πράξη των κομμουνιστών να προχωρήσουν σε συνδιάσκεψη για την ιστορική αποκατάσταση του Νίκου Ζαχαριάδη πείθει και τον πιο δύσπιστο για την φύση και τους στόχους του συγκεκριμένου φορέα. Στις άγριες συνθήκες, που δημιουργεί η παγκόσμια τοκογλυφία, επιδιώκουν την στρατολόγηση από τις τάξεις των πολλών ανέργων, φτωχών και υποαπασχολουμένων κι ακόμα από αυτούς που εύκολα βλέπουν νέο στίβο δράσης τους λαθρομετανάστες, για να φέρουν σε πέρας νέες επικίνδυνες στοχεύσεις.
Είναι οι ίδιοι και είναι ολοένα και ισχυρότεροι σε μια εποχή κατάρρευσης. Απέναντι τους πρέπει να βρουν το ίδιο αποφασισμένους έλληνες με ιστορική συνείδηση αλλά και πλήρη γνώση της σταθερής κομμουνιστικής δράσης.
Η απώλεια ιστορικής μνήμης που έντεχνα καλλιέργησε το αστικό και μεταπολιτευτικό κράτος πολύ σύντομα, σε χρόνο μιας γενιάς, δείχνει τα αποτελέσματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου