Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011


africanΟργιάζουν τα παράνομα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών
Συνελήφθησαν Σουδανοί κακοποιοί, θησαύριζαν παραβιάζοντας τους νόμους
Η πολυπολιτισμικότητα, με την ενθάρρυνση της κυβέρνησης, θριαμβεύει, με την ελληνική κοινωνία να δοκιμάζεται από τα εγκλήματα ορδών λαθρομεταναστών, που κάποιοι, σε συνεργασία με διάφορες ΜΚΟ επαγγελματιών αντιρατσιστών, κουβαλούν στην Ελλάδα. Οι συλλήψεις, έγιναν στην Ομόνοια, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ, προχώρησαν λοιπόν στη σύλληψη δύο νεαρών αλλοδαπών, υπηκόων Σουδάν, ηλικίας 27 & 28 ετών, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
Τι έκαναν: εκμίσθωναν διαμέρισμα στην οδό Μενάνδρου και στοίβαζαν μέσα παρέχοντας μάλιστα και σίτιση, δεκάδες λαθρομετανάστες. Χαρακτηριστικό είναι το ότι εντός του διαμερίσματος, όπως μας είπαν, βρέθηκαν 20 (!) κρεβάτια. Το είχαν μετατρέψει σε πανσιόν! Φανταστείτε τις επιπτώσεις για τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας... Για να μείνουν εκεί, οι λαθρομετανάστες πλήρωναν έξι ευρώ ημερησίως. Οι τύποι θησαύριζαν. Χαρακτηριστικό είναι το ότι οι Σουδανοί, την ώρα της σύλληψής τους, είχαν πάνω τους ποσό 8.000 ευρώ.
Η ερώτησή μας είναι πόσοι από εσάς έχετε πιάσει τόσα χρήματα στα χέρια σας τον τελευταίο καιρό... Σε έλεγχο πάντως που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκαν εκεί ένα σωρό αλλοδαποί, χωρίς τα απαραίτητα για τη διαμονή τους στη χώρα μας έγγραφα, οι οποίοι συνελήφθησαν. Καλό θα ήταν να μάθουμε και ποιος ήταν αυτός ο Έλλην, ο οποίος νοίκιαζε το διαμέρισμα στους Σουδανούς. Ελπίζουμε πως θα αντιμετωπίσει τις ποινικές συνέπειες των πράξεών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου