Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011


Τη μια μέρα αφέθηκε ελεύθερος ο Ουκρανός και την επόμενη συνελήφθη για κλοπή!
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην απόφαση του τακτικού Ανακριτή Ρόδου με την οποία αφέθηκε προχθές ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της... καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ, ο αμετανόητος και υπότροπος σε αδικήματα διακεκριμένων κλοπών 27χρονος υπήκοος Ουκρανίας V. S. του Υ. και συνελήφθη εκ νέου χθες το πρωί για διαρρήξεις ακόμη τριών αυτοκινήτων!!!
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έχουν στην κυριολεξία σηκώσει τα χέρια ψηλά αφού ο συγκεκριμένος διαρρήκτης έχει συλληφθεί το τελευταίο 10ήμερο συνολικά 4 φορές και κάθε φορά που αφήνεται ελεύθερος από τη δικαιοσύνη αυθημερόν διαπράττει νέα αδικήματα!!
Αρμοδίως έγινε γνωστό ότι οι δικαστές αδυνατούν να επιβάλουν σκληρότερα μέτρα εξαιτίας του νόμου Καστανίδη που περιορίζει τις προσωρινές κρατήσεις για αδικήματα που δεν επιφέρουν ποινή μεγαλύτερη των 10 ετών και ο δράστης έχει γνωστή διαμονή και λευκό μητρώο, όπως ισχύει στην προκείμενη περίπτωση.
Αναμένεται έτσι να διαπιστωθεί εάν θα εκπληρώσει τους περιοριστικούς της ελευθερίας του όρους προκειμένου να κριθεί προσωρινά κρατούμενος και να σταματήσει η εγκληματική του δράση...
Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος αφέθηκε την 19η Οκτωβρίου 2011 ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για κλοπές σε αυτοκίνητα, καταδικάστηκε την 24η Οκτωβρίου 2011 σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3ετή αναστολή για κλοπή σε αυτοκίνητο από αυτόφωρο δικαστήριο και όταν αφέθηκε ελεύθερος για τρίτη φορά το απόγευμα της 24ης Οκτωβρίου 2011 έκλεψε ακόμη ένα.
Έχει διαπιστωθεί έως τώρα ότι έχει διαρρήξει το αυτοκίνητο του υπηκόου Γερμανίας Georg Wolfgang Norbert Robler, ότι οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο στη διαδρομή Ρόδου-Καλυθιών και ότι διέρρηξε τα αυτοκίνητα των κκ. Παναγιώτη Φωτιάδη, Σταματίας Μάστορα, Πανορμίτη Χριστοδούλου και Γεωργίου Παπαβασιλείου.
Χθες βρέθηκε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο που αφαίρεσε από αυτοκίνητο γυναίκας που διέρρηξε το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου 2011 ενώ του αποδίδονται ακόμη 3 διαρρήξεις αυτοκινήτων την ίδια μέρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου