Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011


Και άλλος Ελικοπτεράς επώνυμα προς Τηλεοπτικό Σταθμό ALPHA ...(Για συκοφαντία θα πάνε τον Βερύκιο)
Προς: news@alphatv.gr, hr@alphatv.gr
ΠΡΟΣ: Τον Τηλεοπτικό Σταθμό ALPHA
Κύριοι
     Ο κος Βερύκιος δημοσιογράφος του καναλιού σας αναφέρθηκε σε ενημερωτικό δελτίο ειδήσεων την 30/09/2011 σε απόστρατο Αξιωματικό και μάλιστα Ελικοπτερά 45 ετών με σύνταξη 2.700 ευρώ με ειρωνικό και απαξιωτικό τρόπο.
     Προς αποκατάσταση της αλήθειας και επιφυλασόμενος παντός νομίμου δικαιώματος περί "συκοφάντησης και διασποράς ψευδών ειδήσεων" σας γνωρίζω τα παρακάτω:  Ονομάζομαι Χρήστος Χρηστίδης και  είμαι 47 ετών Αντισυνταγματάρχης ε.α.  απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων το 1988  με 36 χρόνια συντάξιμης υπηρεσίας Συνταγματικά κατοχυρωμένης από τον Κώδικα περί Πολιτικών και Στρατιωτικών Συντάξεων όπως ίσχυε την εποχή που υπέβαλλα την Αίτηση Αποστρατείας μου.
     Το τελευταίο τριμηνιαίο εκκαθαριστικό της συντάξεώς μου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (που είναι στη διάθεσή σας) αναφέρει ως ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ αποδοχές το ποσό των 1.570 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του Επιδόματος Οικογενειακής Βοηθείας (Ε.Ο.Β.) που σημειωτέον ισχύει για όλου τους Δ.Υ. και είναι στη διάθεσή σας.
     Με την εξαγγελθείσα περικοπή του 40% για  ποσό συντάξεως άνω των 1000 ευρώ που εξαγγέλθηκε από τον Κο ΥΕΘΑ και αφορά τους συνταξιούχους κάτω των 55 ετών η συνταξή μου θα φτάσει περίπου στα 1.340 ευρώ.
     Ήμουν αλεξιπτωστής, καταδρομέας, χεριστής αεροσκαφών και ελικοπτέρων και γνωρίζω να χειρίζομαι όλα τα άρματα και τα οχήματα του Ελληνικού Στρατού.
     Επειδή η άποψη του κου Βερύκιου με θίγει προσωπικά διότι εκφωνήθηκε με το  ανάλογο ύφος και επειδή θεωρώ ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων παραπληροφορεί την κοινή γνώμη δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις παρακαλώ για την ΑΜΕΣΗ αποκατάσταση της αλήθειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου