Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011


Αυγά στον υφυπουργό Προ.Πο Μανώλη Όθωνα – Αλληλεγγύη από κόσμο στη συλληφθείσα κοπέλα
Επίθεση με αυγά στον υφυπουργό Προ.Πο Μανώλη Όθωνα. Ακυρώθηκε εκδήλωση στο Ρέθυμνο:
Αυγό εξ επαφής έφαγε σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο ο Μανώλης Όθωνας. Οι πασόκοι είχαν οργανώσει φιέστα «Το Ποδήλατο στη ζωή μας» όπου ήταν παρούσα όλη η τοπική γλίτσα παρουσία του Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστου Αηδόνη, του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανόλη Όθωνα και του ειδικού Γραμματέα Διατροφής και Άθλησης κ. Κωνσταντίνου Παταβούκα.
Στην έναρξη της εκδήλωσης στην μαρίνα Ρεθύμνου, ενω ο Όθωνας ήταν έτοιμος να παπαρολογήσει ανάμεσα στην προσωπική του φρουρά και σε ασφαλίτες, έφαγε ένα αυγό και του έσπασε ο τσαμπουκάς.
Ο δήμαρχος έπαθε υστερία απο το κακό του. Ταυτόχρονα, είχε στηθεί μικροφωνική και είχε μαζευτεί κόσμος, περίπου 50 άτομα, απέναντι απο το Λύκειο Ελληνίδων όπου θα κατέληγε η φιέστα και θα βγάζαν λόγο οι πασόκοι.
Τελικά ο Όθωνας κρύφτηκε και η εκδήλωση ματαιώθηκε αφού οι μόνοι που ήταν παρόντες ήταν ελάχιστοι τοπικοί κλακαδόροι μαζί με αρκετούς μπάτσους κι ασφαλίτες. Το γεγονός το κατέγραψαν και τα τοπικά κανάλια και οι δημοσιογράφοι αλλά τους ασκούνται πιέσεις ώστε να μη το βγάλουν προς τα έξω.
Έχουμε όμως δικές μας φωτογραφείες και βίντεο απο το αυγούλωμα του Όθωνα αλλά και από την μικροφωνική που θα ανέβουν αργότερα. Οι μπάτσοι συλάβανε αμέσως την συντρόφισσα που τον αβγούλωσε και περνά τώρα εισαγγελέα. Αυτή τη στιγμή είναι μαζεμένος αλληλέγγυος κόσμος έξω από το αστυνομικό τμήμα και πιέζει για την άμεση απελευθέρωση της συντρόφισσας.
Από συμπληρωματικά σχόλια:
Αρκετός κόσμος παραμένει έξω από την αστυνομία Ρεθύμνου, συμπαραστεκόμενος στη συλληφθείσα. Στις 5μμ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και εξελίσσεται καμπάνια ενημέρωσης του κόσμου για να μαζευτούμε όσοι/ες περισσότεροι/ες μπορούμε εκείνη την ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου