Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011


ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΛΟ

Η καχυποψία περισσεύει και ακόμη και το παραμικρό φαινομενικό μονόστηλο σε εφημερίδα αποδίδεται σε "σκοτεινούς κύκλους" που επιθυμούν τη παραμονή ή την αποστρατεία του ενός ή του άλλου αρχηγού. 


Για να  δείξει ποιός κάνει κουμάντο ο Βενιζέλος πήρε τον Α/ΓΕΣ παρέα στον κάμπο των Γιαννιτσών αλλά αν νομίζει ο Αρχηγός οτι θα βάλει πλάτη σε ενδεχόμενη σύγκρουση ο Βενιζέλος ,απλά έχει δαγκώσειτο τυρί και δεν βλέπει  την φάκα .Είναι γνωστό οτι στην καριέρα του ο Βενιζέλος μόλις έβλεπε τα σκούρα την έκανε, ενώ αν σε 'εβλεπε να εισαι χαμηλών τόνων σε πάταγε !!!
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο πρόσωπο του Α/ΓΕΣ  Φραγκούλη Φράγκου ,ο οποίος από εκεί που διεκδικούσε την άνοδό του στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ,δεν είναι βέβαιη ούτε η παραμονή του.


Μεταξύ των επιτελείων ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ, έχουμε περάσει απο ψυχρό σε τεταμένο κλίμα και τα καρφιά μεταξύ Αεροπορίας και Στρατού πάνε συννεφο !!


Αφορμή για τα σχόλια η προσπάθεια του ΓΕΕΘΑ να μείνει "αόρατο" στη ζήτημα της άσκησης ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ. 
Οποιος  πιστεύει οτι μπορεί να εγκριθεί έστω και ένα κονδύλιο εκτός έδρας αν δεν τον εγκρίνουν οι πολιτικοί και ιδίως οι μυστικοσύμβουλοι που τρέχουν και τα καρφώνουν όλα στον Παπανδρέου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου