Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η Ελλάδα υπό συγκλονιστικές αλλαγές στα θέματα ασφαλείας, κατά τον ΠΑΣΟΚ-Υπουργό του ΥΠΠ!!!
Συνέλληνες!!! .. Το ακούσατε τι είπε ο κ. Παπουτσής σήμερα στη βουλή;.. Έχουμε χάσει πολλά γεγονότα!... Το ξέρατε ότι ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Το ξέρατε ότι ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;... Αν όχι - μάθετέ το, από τον Υπουργό Προστασία του Πολίτη ΠΑΣΟΚ!

«Αυτό όμως έχει αλλάξει. Και έχουν αλλάξει οι βασικές αρχές στη φιλοσοφία του Πολιτεύματος στη χώρα μας και ταυτόχρονα έχουν αλλάξει και οι βασικές αρχές του Νομικού μας Πολιτισμού. Έτσι λοιπόν η αστυνομία σύμφωνα με τις αρχές της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας επιχειρεί την εφαρμογή των Νόμων. Αλλά την ευθύνη για την εφαρμογή των Νόμων την έχει ο ..........................» Δείτε το βίντεο!



Αν ακούσατε καλά συμπληρώνω αυτό που ακούστηκε: «Την ευθύνη για την εφαρμογή των Νόμων, την έχει ο ... κάθε Πολίτης!»..

Η αστυνομία δηλαδή δεν φέρει ευθύνη αν δεν εφαρμόζονται οι Νόμοι. Αυτή αρκεί να επιχειρεί να τους εφαρμόσει!.. Ο Πολίτης όμως, εγώ και εσείς, δεν δικαιούμαστε να επιχειρούμε να τους εφαρμόζουμε. Πρέπει να τους εφαρμόζουμε!...

Όταν λοιπόν βλέπετε τον κλέφτη να ληστεύει με το όπλο, θα πρέπει να του δείχνετε την ταυτότητά σας για να του αποδείξετε πως είστε πολίτης αυτής της χώρας, και άοπλος να αναλαμβάνετε να εφαρμόσετε τον Νόμο, διαβάζοντάς του πρώτα τα δικαιώματά του, πηγαίνοντας τον εγκληματία έπειτα στην αστυνομία, γράφοντας την αναφορά (επειδή εκείνη θα επιχειρήσει αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα τα καταφέρει!), οδηγώντας τον στα κρατητήρια και φυσικά παριστάνοντας και τον νομικό ενάγοντα για να μπει στην φυλακή.

Η δε αστυνομία, κατά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα επιχειρήσει να σας βοηθήσει, αλλά το πόση προσπάθεια θα κάνει (θα ρωτήσει το όνομά σας π.χ.) και το πόσο θα σας βοηθήσει (καθόλου) είναι θέματα που δεν αφορούν κανένα, σύμφωνα με την Φιλοσοφία του Πολιτεύματός μας και τις βασικές αρχές του Νομικού μας πολιτισμού, όπως τις διαμορφώνει το Προοδευτικό ΠΑΣΟΚ!. Φυσικά όμως η αστυνομία πρέπει να έχει και εξοπλισμό και να πληρώνεται για να μπορεί να επιχειρεί για την εφαρμογή των νόμων και την προστασία των πολιτών, αλλά οι πολίτες έχουν την αποκλειστική ευθύνη να εφαρμόσουν τον Νόμο όταν δουν ότι παραβιάζεται από κάποιον!

Τώρα είναι κατανοητό, γιατί η αστυνομία δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει τους λαθρομετανάστες στην κατάληψη της Νομικής (επιχείρησε αλλά απέτυχε), δεν κινήθηκε για να πιάσει αυτούς που καταπάτησαν το Άσυλο, σκίζοντας την κόλλα της Μελίνας, και να τους ρίξει 6 μήνες φυλακή ως ορίζει ο Νόμος (επιχείρησε να τους πιάσει, αλλά έμειναν στο «σιγά μην μπλέξουμε τώρα»), αλλά και ακόμα παλιότερα, δεν κατάφερε να περισώσει την Αθήνα από τα επεισόδια του Δεκέμβρη (ε.. επιχείρησε είπαμε αλλά δεν!!). Φυσικά, επίσης όλοι πλέον καταλαβαίνουμε γιατί Ανθίζει το παρεμπόριο και η εγκληματικότητα! Μα γιατί φυσικά ευθυνόμαστε εμείς οι πολίτες γι' αυτό το πράγμα, και όχι φυσικά η αστυνομία η οποία απλά επιχειρεί να εφαρμόσει το Νόμο!

Μπράβο στον κ. Ανεύθυνο Υπουργό του Ανεύθυνου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που προστατεύει τους Πολίτες ενημερώνοντας τους, πως η ευθύνη για την προστασία τους, είναι μόνο δική τους! ...

Και μπράβο και στους υπεύθυνους πολίτες, που ψηφίσαν ΠΑ.ΣΟ.Κ, για να τους παρέχει, υπευθύνη τους, την ασφάλειά τους!.. Τελικά, είναι να τους θαυμάζεις αυτούς τους ΠΑΣΟΚους (-όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εθνικές εκλογές και βγήκε αυτός ο Υπουργός!). Είναι τόσο υπεύθυνοι πολίτες, που δεν θέλουν να αναλαμβάνει κανείς άλλος την ευθύνη για την ασφάλεια και ζωή τους! Και γι' αυτό έβγαλαν τον Ανεύθυνο Υπουργό, με το Ανεύθυνο Υπουργείο Προστασία του Πολίτη, για να μην τους στερεί ούτε στο ελάχιστο την ευθύνη για την ασφάλειά τους!

Πωπω!.. Τώρα αισθάνομαι αμήχανα μπροστά τους!....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου