Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012


Δελτίο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων...για την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στα τηλεοπτικά πάνελς
Με αφορμή τις διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή στα τηλεοπτικά πάνελς εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, δήλωσε:
«Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στα τηλεοπτικά πάνελ δεν επιβάλλεται απλώς από τον εκλογικό νόμο και το ΕΣΡ. Οφείλουμε να λαμβάνουμε υπόψη μας ότι η παρουσία τους στην πολιτική ζωή της χώρας, είναι αποτέλεσμα της κοινωνίας του φόβου, της οργής και της βίας, που καλλιέργησαν με την πολιτική τους τα κόμματα που οδήγησαν τη χώρα στο αδιέξοδο που βρίσκεται σήμερα.
Η άκριτη αποδοχή της Χ.Α ως κόμματος που επικαλείται την πολιτική νομιμότητα, πρέπει να αξιολογηθεί από την ίδια την κοινωνία. H Ελλάδα είναι η χώρα του Ξένιου Δία και των 300 που υπερασπίστηκαν τις Θερμοπύλες. Δεν είναι η χώρα των 300 τραμπούκων που σπάνε στο ξύλο, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, κάποιους ανυπεράσπιστους μετανάστες. Πρέπει να σπάσουμε τη σιωπή και τον φόβο!»
Σχόλιο...
Αφορμή του Δελτίου Τύπου δεν ήταν φυσικά η παρουσία του Η.Κασιδιάρη δίπλα από την Ιωάννα Κοντούλη στην εκπομπή του ALPHA...Ήταν ότι άλλα περίμεναν οι καλεσμένοι και άλλα τους βρήκαν..Προφανώς έπεσαν στην παγίδα που έχουν στήσει οι ίδιοι εδώ και καιρό...πλασάροντας συνεχώς πως οι Χρυσαυγίτες είναι κάποιοι άξεστοι και αμόρφωτοι άνθρωποι που μόνο δέρνουν μετανάστες.
Δυστυχώς όμως άτομα όπως ο Η.Κασιαδιάρης και λόγο έχουν,αλλά και γνώσεις για να βάλουν στη θέση τους άτομα όπως η κυρία Κοντούλη,που δεν ήξερε τι να απαντήσει όταν ο εκπρόσωπος της Χ.Α της απάντησε για τις θέσεις των Οικολόγων στα εθνικά θέματα και το Μακεδονικό καθώς επίσης και για τις τοποθετήσεις Τρεμόπουλου που θέλει να "βαφτίσει" κεντρικές οδούς της Θεσσαλονίκης με το όνομα του σφαγέα των Ελλήνων...Κεμάλ Ατατούρκ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου