Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012


Αφρικανοί λαθρομετανάστες που πωλούν παράνομα εμπορεύματα απειλούν συμπατριώτες μας καταστηματάρχες.
Τα τελευταία Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά η αγορά ήταν χειρότερα από κάθε άλλη χρονιά λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω του παραεμπορίου που καταστρέφει ελληνικές επιχειρήσεις και οικογένειες ταυτόχρονα. Κάποια από αυτές τις μέρες περπατούσαμε στου Ψυρρή όταν είδαμε εξαγριωμένους ντόπιους να μαλώνουν άγρια με αφρικανούς λαθρομετανάστες. Οι τελευταίοι ήταν από αυτούς που.....
στρώνουν σεντόνια και λινάτσες στους δρόμους με κάθε λογής παράνομα προϊόντα απομυζώντας έτσι το πενιχρό εισόδημα των καταστηματαρχών και παράλληλα ζημιώνοντας το ήδη πτωχευμένο κράτος μας. Πληροφορηθήκαμε ότι οι αφρικανοί προσπαθούσαν να γκετοποιήσουν την περιοχή που πωλούν οι Ναξιώτες τα τυριά τους κάθε χρόνο στο πεζοδρόμιο, για να τοποθετήσουν τα δικά τους παράνομα εμπορεύματα!
Καθημερινά και για μέρες γινόντουσαν κυριολεκτικά μάχες με τους μαύρους να αποχωρούν στο τέλος, όταν έβλεπαν την Αστυνομία, απειλώντας τους Ναξιώτες! Για τέτοια θρασύτητα μιλάμε οι λαθρομετανάστες! Στο τέλος επενέβησαν ομάδες κατοίκων της περιοχής για να μπει μια τάξη.
Το τριήμερο που πέρασε πληροφορηθήκαμε ότι έγιναν παρόμοια σκηνικά στην περιοχή μεταξύ αφρικανών και Ελλήνων με αφορμή το παραεμπόριο, αλλά πιο περιορισμένης έκτασης.
Η λύση είναι να απελαθούν όλοι οι αφρικανοί οι οποίοι είναι λαθρομετανάστες, δεν έχουν χαρτιά στη συντριπτική τους πλειοψηφία και δεν δικαιούνται άσυλο γιατί δεν είναι από χώρες με πόλεμο ή χούντα. Παράνομοι οικονομικοί μετανάστες είναι και όσο μένουν εδώ, ζουν εις βάρος των Ελλήνων. Επιπλέον δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί και τους προσφέρει τις υποδομές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου