Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012


Οργιάζει η αλβανική μαφία, πιάνουν εδώ κακοποιούς και τους αφήνουν
Οι Αλβανοί δολοφονούν, ληστεύουν, ξυλοκοπούν και «ξεπλένουν» με άνεση τα «έσοδα», την ώρα που η ελληνική Δικαιοσύνη τους...
αποφυλακίζει και κανείς δεν τους στέλνει από εκεί που ήρθαν.
Την ώρα που ένας Αλβανός συλλαμβάνονταν στη Γαλλία, καταζητούμενος ων με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία 82χρονης γυναίκας στην Κεφαλονιά, τρεις Αλβανοί, εις εκ των οποίων μόλις είχε αποφυλακιστεί και περίμενε να δικαστεί και για άλλα αδικήματα, συνελήφθη μετά τη ληστεία εις βάρος του ιδιοκτήτη του ASTRA TV Θεσσαλίας, Μάνου Κοκκίνη, της συζύγου και της μητέρας του, στα Χάνια Μαγνησίας.
Στην οικία του επιχειρηματία, οι Αλβανοί μπήκαν, παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Με την απειλή όπλων και αφού χτύπησαν βάναυσα τον ίδιο και έδεσαν τις δύο γυναίκες, αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και δύο κυνηγετικά όπλα, ενώ διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη. Για κακή τους τύχη, το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, είχε σύστημα εντοπισμού.
Παρακολουθήθηκε και οργανώθηκε επιχείρηση στη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας από τους δράστες. Φυσικά, πρόκειται για 28χρονο Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.
Κι όμως, το αστυνομικό δελτίο βρίθει αλβανικών «ανδραγαθημάτων».
Στην Αμαλιάδα, συνελήφθη 20χρονος Αλβανός ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, για εμπόριο ναρκωτικών. 
Στην Πάτρα, συνελήφθη ένας 28χρονος Αλβανός, ο οποίος, εισέβαλε οπλισμένος σε σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε τις εισπράξεις. Όμως, έπεσαν πάνω του πολίτες και τον ακινητοποίησαν, παραδίδοντάς τον στην Άμεση Δράση. Όπως διαπιστώθηκε, βρισκόταν στη χώρα μας παράνομα. 
Μιας και το έφερε η κουβέντα όμως, σας πληροφορούμε ότι η πλειοψηφία των συλληφθέντων στο παράνομο καζίνο της Πατησίων, είναι Αλβανοί (από τους 79, οι 42).
Εκεί λοιπόν και έτσι «ξεπλένονται» τα χρήματα από τις εγκληματικές δραστηριότητες των «διαπρεπών» αυτών εκπροσώπων της πολυπολιτισμικότητας. Και όλα τα παραπάνω, ήταν μόνο χθες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου