Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012


Η λάσπη στον ανεμιστήρα,έχει κόστος γι΄ αυτόν που τη ρίχνει κ.Μπεγλίτη.
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το “παιχνίδι” του κ.Μπεγλίτη με τη λάσπη στον ανεμιστήρα συνεχίζεται!
Δυστυχώς για τον ίδιο η “πιάτσα” και η πολιτική και η δημοσιογραφική είναι πολύ μικρή στη χώρα κι όλοι γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά. Συνεπώς η τακτική του πέφτει στο κενό και ο μόνος που εκτίθεται είναι ο ίδιος.Δικαίωμά του.
Αν ο κ.Μπεγλίτης γνωρίζει όπως λέει τα “ντιλίβερυ μπόϊς” και τους “εμποράκους της πληροφόρησης” ας τους κατονομάσει,με στοιχεία και αποδείξεις. Διαφορετικά κινδυνεύει γρήγορα να χαρακτηριστεί γραφικός. Και πλέον είναι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ,μην το ξεχνά.
Αυτό που έχουμε μόνο να επισημάνουμε και να υπενθυμίσουμε είναι ότι από το 1974 η Ελλάδα έχει Δημοκρατία.Νομίζουμε τουλάχιστον.Και στην Δημοκρατία η κριτική των δημοσιογράφων προς τους πολιτικούς είναι επιβεβλημένη. Αυτό καλό είναι να το θυμάται ο κ.Μπεγλίτης και να πάψει να αντιδρά σπασμωδικά και ανεύθυνα. Γιατί ουδείς απ΄ όσο θυμόμαστε αμφισβήτησε την εντιμότητά του,όσο διάστημα ήταν στο ΥΕΘΑ. Κριτική του ασκήθηκε και του ασκείται για το έργο του το οποίο δεν ήταν ανύπαρκτο.Ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ για τις ΕΔ και το προσωπικό τους! Αν θέλει να αποφύγει αυτή τη κριτική με “ψευτομαγκιές” και λάσπη εναντίον όλων  είναι επίσης δικαίωμά του.Κόστος ,να είναι βέβαιος ,δεν πληρώνουμε εμείς,αλλά εκείνος.
Δικαίωμά του είναι επίσης να μιλάει και να έχει επαφές με όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί. Να σημειώσουμε μόνο το παράδοξο ,ότι ο κ.Μπεγλίτης ήταν ο μοναδικός ΥΕΘΑ ,που εκτός από παρέλαση, δεν είδε ποτέ τους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΥΕΘΑ. Τους θεωρούσε όλους "ντιλίβερυ μπόϊς" άραγε; Δεν τους εμπιστευόταν; Τους φοβόταν; Δικό του θέμα κι εδώ που τα λέμε αδιάφορο.
Είναι όμως δικό μας  αναφαίρετο δικαίωμά  να υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας,τη τιμή και την υπόληψή μας,από οποιονδήποτε,πολύ περισσότερο από τους πολιτικούς. Για τη δουλειά μας κρινόμαστε από τον κόσμο. Όπως θα κριθεί αργά ή γρήγορα και ο κ.Μπεγλίτης.
Για τα υπόλοιπα υπάρχουν  πολλοί και διάφοροι τρόποι υπεράσπισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου