Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012


Καρατζαφέρη …νόμιζες ότι μπορείς να παίξεις παιχνιδάκια; Άρπα την ..πρώτη…βόμβα.
Ο Καρατζαφέρης επειδή τον έβαλαν στην κυβέρνηση για άλλοθι, νόμιζε ότι θα τον αφήσουν να γίνει και ρυθμιστής των εξελίξεων .
Έτσι άρχισε τα στημένα παιχνιδάκια με τον φίλο και πολιτικό σύμμαχο Βενιζέλο στην βουλή, με τις γλυκανάλατες προσφωνήσεις του τύπου «κύριε Πρόεδρε» (!!!) και ο (αντιπρόεδρος και υπουργός) Βενιζέλος να του απαντάει γλυκομίλητα ότι «οι παρατηρήσεις σας πάντα εύστοχες καθώς στοχεύουν πάντα στο επίκεντρο του προβλήματος». Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ο Βενιζέλος «Η ισχυρή φιλία που μας συνδέει και τα αισθήματα επίσης γνωρίζω πως είναι αμοιβαία» . 
Το πήγε μάλιστα παραπέρα προσπαθώντας να τον αναβαθμίσει έντεχνα, «σύγκλιση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για να οριοθετήσουν τη στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικας», ζητώντας να είναι παρών στη σύσκεψη των αρχηγών και ο φίλος του … Βενιζέλος.
Όταν όμως ήρθαν τα γκάλοπ και είδε τα ποσοστά του να καταποντίζονται μετά την συμμετοχή του στην δοτή κυβέρνηση, άρχισε τις ζεϊμπεκιές, κάνωντας και για λόγους εντυπώσεων, επανωτές επισκέψεις στον Παπαδήμο, ενώ λίγες ώρες πριν από τη τελευταία συνάντησή του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στην κυβέρνηση, εάν πρώτα δεν καθίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί γύρω από ένα τραπέζι και να αποφασίσουν μία «εθνική πολιτική απέναντι στην επέλαση της τρόικας». 
«Πηγαίνω να ακούσω τι έχει να μου πει ο Πρωθυπουργός για τις δυο επιστολές που έχω στείλει» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Δεν θα οδηγήσω εγώ τη χώρα σε χρεοκοπία. Δεν δέχομαι κάποιοι να παίζουν κρυφτούλι σε βάρος της χώρας». Ακούστε τι είπε ο κ. Καρατζαφέρης στον Real fm 97,8 ήθελε δηλαδή να το παίξει και …αντίσταση, απειλώντας με αποχώρηση από την κυβέρνηση. 
Την ίδια στιγμή ο γραφικός εντεταλμένος Μπουμπούκος του για να αυξήσει το κύρος και την θέση του κολλητού του αρχηγού του Βενιζέλου, άνοιγε μέτωπο και έκανε δριμεία επίθεση στον …Παπουτσή για διάφορα θέματα με αποκορύφωμα την αναφορά του λέγοντας πως , είναι παράνομη η ΚΥΑ για την μεταφορά των υπηρεσιών της Ναυτιλίας στη Γρ.Λαμπράκη και λέει « Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3861/3 Ιουλίου 2010 ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο "Πρόγραμμα Διαύγεια" και άλλες διατάξεις, η ΚΥΑ πριν πάρει αριθμό Α.Δ.Α, έπρεπε να έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ. 
Πριν τη δημοσίευση ελέγχεται λεπτομερέστατα ως προς τις επικαλούμενες διατάξεις της και τη νομιμότητά της. Κατά την έρευνα στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου δεν ευρέθη η εν λόγω απόφαση. Επομένως εκτός των άλλων, θεωρείται ως μη εκδοθείσα και μη ισχύουσα.
Κατά συνέπεια η ΚΥΑ της 09.11.2011, είναι παράνομη και καταχρηστική και δεν την αποδεχόμαστε». 
Ξέχασε όμως ότι ο αρχηγός του είναι πολύ… λασπωμένος, του έχουν μαζεμένα πολλά, «αφού παρακράτος, δοσίλογοι, φασίστες, τοκογλύφοι, νταβατζήδες, και πάσης φύσεως κατακάθια, είναι συνώνυμα του κόμματος του» ,και θα τα χρησιμοποιήσουν όταν νομίζουν πως είναι ο κατάλληλος χρόνος.
Και να που έσκασε η πρώτη βόμβα από την αστυνομία του Παπουτσή, που …σκοτώνει και τα δύο φιλαράκια , Βενιζέλο και Χέρι – χέρι. 
Έπεται το …αρμόνιο του Στάλιν, για να μάθουν, και να ..καταλάβουν ότι είναι απλά πιόνια στην… σκακιέρα, και τίποτε άλλο. 
Χέρι – χέρι ο Καρατζαφέρης, και με τους Θεσσαλονικείς τοκογλύφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου