Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012


Καμμένος: Είμαστε Ισχυροί γιατί είμαστε ...Έλληνες ,! Αρχίζουν να πανικοβάλονται !
"Η προσπάθεια να αποκοπεί η Ελλάδα από τους φυσικούς της συμμάχους και να εξαρτάται μόνο από τους Γερμανούς τοκογλύφος, είναι ολοφάνερο ότι έχει την πλήρη στήριξη των συγκυβερνούντων όπως τους ορίζουν τα προ ιστάμενα Ευρωπαϊκά κόμματα", σημειώνει στο Facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ. Παν. Καμμένος, ο οποίος επεκτείνεται και σε καταγγελίες για την χρήση μυστικών κονδυλίων από το υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να χειραγωγηθούν ηλεκτρονικά και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.
"Την ώρα που ΗΠΑ, Ρωσία, Ισραήλ όπως ξεκάθαρα φαίνεται από την Κύπρο ευθυγραμμίζονται με τα Ελληνικά συμφέροντα , ενεργειακά , γεωστρατηγικά, πολιτικά οι εντολοδόχοι του Φούχτερ παίζουν τα παιγνίδια της Μέρκελ και των Ευρωπαίων τραπεζιτών 
Η εξαθλίωση των Ελλήνων,η παράδοση μέσω της δανειακής σύμβασης της ιδιωτικής, δημόσιας περιουσίας και ιδιαίτερα του ορυκτού πλούτου και μετά η πτώχευση αφού εισπράξουν από τα CDS λόγω πιστωτικού γεγονότος, είναι οι επόμενες φάσης του σχεδιασμού που αποκαλύπτεται πια. Η δικογραφία για αλλαγή των στοιχείων για είσοδο της χώρας στο μηχανισμό στήριξης είναι η αρχή.
Έχει καταλυθεί το κοινοβούλιο με άρνηση εφαρμογής του Συντάγματος ,η δικαιοσύνη με ευθείες εξωθεσμικές επιθέσεις σε λειτουργούς που κάνουν το καθήκον τους από τον προιστάμενο υπουργό.
Τις τελευταίες ώρες βλέποντας πια η συνωμοσία να καταρρέει εκτός απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ άρχισε φαίνεται να κυκλοφορεί χρήμα απο τα 56000000 ευρώ των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ στο διαδίκτυο.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ", καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου