Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012


Έβγαλαν τον Μητροπολίτη με ... ιδιαιτερότητες
 Απέκρυψαν την ιδιότητά του?!
Αυτός είναι ο δολοφονημένος ιερομένος που με τις συνήθεις διαρροές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προσπάθησαν να τον εμφανίσουν ως «άτομο με … ιδιαιτερότητες» για να μη φανερωθεί το μέγεθος της εγκληματικότητας και μάλιστα ανήμερα των Θεοφανείων και ειδικά στον Άγιο Παντελεήμονα. Είναι ενδεικτικό πως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που διοικεί ο κύριος Σταυρόπουλος [φωτο με λευκά γάντια], για να μετριάσει τις εντυπώσεις δεν ανέφερε ως όφειλε στο Γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ ούτε την ιδιότητα του θύματος. Απέκρυψαν δηλαδή πως είναι άνθρωπος του κλήρου και αυτό φανερώθηκε μόνο από το επιτόπιο ρεπορτάζ. Το Crimes on air λοιπόν σας αποκαλύπτει την εικόνα του 83χρονου αλλά και την ιδιότητα του σεβάσμιου γέροντα. Ο άνθρωπος λοιπόν που ξεγελάστηκε και άνοιξε στο δολοφόνο του, είναι ο κατά κόσμον Γεώργιο Κατσαΐτης και μάλιστα Μητροπολίτης στο Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας. Στις φωτογραφίες εξάλλου που σας παρουσιάζουμε φαίνεται και η αγάπη που δείχνουν για τον γέροντα οι έλληνες που ταξίδεψαν μέχρι την Αλεξάνδρεια για να τον συναντήσουν.  
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που αφιέρωσε τη ζωή του στο Χριστιανισμό ήταν κατά κάποιους του Ανθρωποκτονιών που επηρεάζουν τις εξελίξεις αφού συνομιλούν με δημοσιογράφους-παπαγαλάκια  «άτομο με … ιδιαιτερότητες».
Ως προς την εξιχνίαση πάντως της υπόθεσης δεν έχουμε καμία αμφιβολία αφού πρόκειται για δολοφόνο ή δολοφόνους της «σειράς» που μπορεί και αύριο να έχουν πιαστεί.Ο φόνος είναι φόνος και τα όποια προσωπικά του καθενός δεν μας αφορούν. Το μόνο που έχουμε να πούμε ΝΤΡΟΠΗ  σ’ όσους κάθε –μα κάθε- φορά- τα διαδίδουν. ΠΡΟΣΕΧΩΣ θα σας αποκαλύψουμε τι πολύτιμα αντικείμενα είχε το συνήθειο να κρατά  ο Μητροπολίτης στο σπίτι του? Επίσης και κάτι άλλο με ιδιαίτερη σημασία?
Crimes on air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου