Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012


Ο ΛΑΘΡΟΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ - ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣΕισέβαλαν στο σπίτι με ΤΣΕΚΟΥΡΙ (ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ) ΚΑΙ ΟΠΛΑ και λήστεψαν δύο γυναίκες
Στιγμές απέραντης αγωνίας βίωσαν στα χέρια επικίνδυνων κακοποιών δύο γυναίκες στη Βούλα. Οπλισμένοι με τσεκούρι και όπλα, τρεις ληστές μπούκαραν στην πολυτελή κατοικία των νοτίων προαστίων και αφού υπέβαλαν σε σειρά μαρτυρίων την ιδιοκτήτρια του σπιτιού και την οικιακή βοηθό της, έφυγαν αρπάζοντας αντικείμενα μεγάλης αξίας.
Ολα άρχισαν χθες, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί κι ενώ οι γυναίκες βρίσκονταν ανυποψίαστες μέσα στη μονοκατοικία. Καμιά τους δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε, καθώς για αρκετές ώρες έμειναν φιμωμένες και δεμένες με χειροπέδες, να παρακολουθούν τους ληστές να τριγυρνούν μέσα στο σπίτι ψάχνοντας χρήματα και κοσμήματα.
Οι τρεις θρασύτατοι ληστές χωρίς να διστάσουν υπερπήδησαν τον εξωτερικό φράκτη της μονοκατοικίας και κρατώντας όπλα και ένα τσεκούρι περιηγήθηκαν στον περίβολο της μονοκατοικίας.
Αφού εξέτασαν για μερικά λεπτά σχολαστικά όλους τους χώρους και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και την οικιακή βοηθό που βρίσκονταν στο σπίτι, αλλά και τους γείτονες, έβαλαν σε πράξη το σχέδιό τους. Χρησιμοποίησαν το τσεκούρι και με σχετική ευκολία παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα και βρέθηκαν στο κεντρικό δωμάτιο της μονοκατοικίας.
Εντρομες, οι γυναίκες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ενόπλους ληστές, οι οποίοι τις απείλησαν επιδεικνύοντας το μεγάλο τσεκούρι. Οι γυναίκες πάγωσαν από τον φόβο τους, ενώ ένας από τους ληστές αστραπιαία πέρασε και στις δύο χειροπέδες και τις φίμωσε. 
Την ίδια ώρα οι δύο συνεργοί του με γρήγορες κινήσεις άρχισαν να ερευνούν όλους τους χώρους της μονοκατοικίας. Τελικά εντόπισαν περίπου 6.000 ευρώ, δεκάδες χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα μεγάλη αξίας, τα οποία έκρυψαν σε μια μαύρη τσάντα και έφυγαν από την μονοκατοικία κρατώντας τα όπλα στα χέρια.
Οι δύο γυναίκες παρέμειναν ακινητοποιημένες και φιμωμένες για αρκετή ώρα. Γείτονες που είδαν τους ληστές να πηδούν τον εξωτερικό φράκτη και να τρέχουν στα δρομάκια της Βούλας ειδοποίησαν την αστυνομία. Αντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο απελευθέρωσαν τις γυναίκες και στη συνέχεια εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου