Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012


1217026-thumb-large"Ποινικοποιήθηκε" η ιδιοκτησία στη χώρα μας
Στην Ελλάδα, η κατοχή οικίας ή γης, είναι πλέον απαγορευμένη, μεγάλος ο κίνδυνος να περάσουν στα χέρια των λαθρομεταναστών τα σπίτια μας
Πλέον, οι ιδιοκτήτες που απέκτησαν προ της κρίσης οικία και ζουν αυτόν τον καιρό στο όριο της φτώχειας, θα κληθούν πολύ σύντομα να περάσουν από την Εφορία, για τα περαιτέρω. Και δεν υπερβάλλουμε... Δυστυχώς. Πλέον, η ιδιοκτησία, με τα νέα τεκμήρια διαβίωσης, μετατρέπεται σε «απαγορευμένο καρπό», καθώς η επιβάρυνση αυξάνεται κατά 33%, για τουλάχιστον 3.000.000 νοικοκυριά, όπως εκτιμούν ειδικοί της αγοράς ακινήτων και φοροτεχνικοί. Με λίγα λόγια: όσοι με χαμηλά εισοδήματα κατάφεραν πριν από την κρίση να αποκτήσουν ακίνητο είτε μέσω κληρονομιάς ή μέσω γονικής μεταβίβασης, θα κληθούν φέτος να πληρώσουν αυξημένο φόρο, μιας και το αφορολόγητο μειώθηκε στα 5.000 ευρώ.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά: πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εκποιήσουν ακίνητα, ξεκινώντας φυσικά από τη δεύτερη κατοικία, όπου αυτή υπάρχει, αλλά και τα ακίνητα με τα πολλά τετραγωνικά μέτρα. Εδώ, ελλοχεύει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος: σπίτια που βρίσκονταν στα χέρια Ελλήνων, ενδέχεται να περάσουν στα χέρια αλλοδαπών και δη κακοποιών, οι οποίοι έχουν ρευστότητα, λόγω παράνομων & εγκληματικών δραστηριοτήτων. Οι συλλήψεις δεκάδων Αλβανών μέσα σε παράνομα καζίνο, με πολύ μετρητό πάνω τους, λέει πολλά. Γι' αυτό και οφείλουμε όλοι να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.
Διότι, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα καταλήξουμε νομάδες μέσα στην ίδια μας την πατρίδα, με τους αλλοδαπούς εισβολείς να μας κοιτούν κοροϊδευτικά μέσα από τα πάλαι ποτέ δικά μας σπίτια... Το σενάριο μπορεί να ακούγεται εφιαλτικό, αλλά αν δεν αντιδράσουμε, θα γίνει πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου