Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012


ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΕ Λάος ΚΑΙ Νδ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΔΙΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!
Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες μας, έχει σημάνει συναγερμός σε Λάος και Νδ από την Κυριακή, οπότε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημιερίδα ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως προτίθεται να προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου αντιμνημονιακού πολιτικού σχηματισμού!
Στην Συγγρού και τους...γείτονες στην Καλλιρόης, γνωρίζουν ήδη πως ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΨΗΦΙΟΣ, ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον ανεξάρτητο πλέον Βουλευτή στη νέα του προσπάθεια: Για να μην αναφέρουμε τους απλούς ψηφοφόρους των δυό κομμάτων, που σε περίπτωση που δημιουργηθεί ένα τέτοιο κόμμα θα τρέξουν να το ψηφίσουν...με χέρια και με πόδια!
Ειδικά για τον Καρατζαφέρη, η κατάσταση είναι δραματική με συνεχείς διαρροές προς την Χρυσή Αυγή κι αναμένεται να επιδεινωθεί κι άλλο από τον αντιμνημονιακό Πάνο!
Το ίδιο όμως και στη Νδ, γνωρίζουν πως ένα μεγάλο κομμάτι της βάσης, η λεγόμενη λαική δεξιά, είναι έτοιμη να ρίξει μαύρη πέτρα στους όψιμους μνημονιολάγνους του Σαμαρά και να ψηφίσει ένα νέο κόμμα!
Βέβαια, υπάρχει και η πιθανότητα ο Καμμένος να λειτουργεί ως μια (ακόμα) βαλβίδα ασφαλείας εκτόνωσης της λαικής οργής και τελικά να κάνει πίσω ή να ξαναενταχθεί στη Νδ!
Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και κυρίως, αν ο Καμμένος συσπειρώνει γύρω του ένα ευρύτερο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, από αριστερά μέχρι δεξιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου