Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012


Τρίτοι στην Ευρώπη οι Έλληνες έφεδροι και εθνοφύλακες
Σε διαγωνισμό μεταξύ 44 Νατοϊκών σχηματισμών στην Σκωτία. Δύο τάγματα που δραστηριοποιούνται στο νομό μας στην Εθνοφυλακή μετέχουν σε βολές, ασκήσεις, σε εκπαιδεύσεις όπλων για να ανταποκριθούν με επιτυχία όταν υπάρξει ανάγκη.
Την είδηση ότι η ελληνική Εθνοφυλακή και οι Έλληνες έφεδροι διακρίθηκαν ως 3η για την ετοιμότητά της μετά την διεξαγωγή αγώνων στην Ευρώπη μετέφερε ο εθνοφύλακας Δημήτρης Καλαμάρης που πρόσθεσε:
«Εκτός από τους εθνοφύλακες, υπάρχει μια προσπάθεια ανθρώπων στην Κομοτηνή να δημιουργηθεί ένα παράρτημα λέσχης εφέδρων ένοπλων δυνάμεων. Είναι λέσχες που μπαίνουν μέσα όλα τα σώματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να σας παρουσιάσω την δουλειά τους, έχουν φέρει φέτος την 3η θέση Golf ii 3 bravo σε παγκόσμια συνάντηση εφέδρων στην Σκοτία με 44 Νατοϊκές δυνάμεις  μέσα και με εφέδρους που είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι, οι Έλληνες ήρθαν τρίτοι!
Είναι αυτοί που κάνουν τον Μακεδονομάχο κάθε χρονιά, είναι αυτοί που στηρίζουν στην πολιτική προστασία, άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την πατρίδα και απλώς γίνονται καλύτεροι για τον εαυτό τους και τον τόπο τους. Αυτό το παράρτημα τις επόμενες μέρες θα είναι υπαρκτό στην Κομοτηνή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου