Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012


"ΣΚΟΥΠΙΣΑΝ" (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΡΙΟ
Η αστυνομία “σκούπισε” ναρκωτικά, εμπόρους και ναρκομανείς απ' το πολυτεχνείο και ... τους έκρυψε κάτω απ' το... χαλί της 3ης Σεπτεμβρίου. Αυτό καταγγέλλουν με λίγα λόγια οι κάτοικοι της περιοχής που μιλούν για μια ακόμη κίνηση εντυπωσιασμού και όχι ουσιαστική λύση στο πρόβλημα.
Όπως λένε οι κάτοικοι στις δυο πλευρές της 3ης Σεπτεμβρίου, στη Μάρνη, τη Μακεδονίας και τα γύρω στενά έχει μετακομίσει πλέον το εμπόριο του λευκού θανάτου, καθώς η αστυνομία και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς περιορίστηκαν σε σκούπες ολίγων ημερών και ύστερα εγκατέλειψαν την περιοχή στην τύχη της. Επίσης δεν υπάρχουν συχνές περιπολίες και φύλαξη στις γειτονιές κάτω από την Πατησίων με αποτέλεσμα μέσα σε μερικά 24ωρα οι έμποροι θανάτου να δημιουργήσουν νέες πιάτσες μερικές εκατοντάδες μέτρα από τις προηγούμενες.
Έτσι οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες έχουν αποφασίσει κινητοποίηση για αύριο στις 12:00 με αποκλεισμό της 3ης Σεπτεμβρίου σε μια προσπάθεια να ξυπνήσουν τους υπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου