Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012


Ποιοί θα αντιδράσουν στον "ΚΩΔΙΚΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ";
Ερωτήματα αναγνώστη επί του άρθρου ΚΩΔΙΚΟΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
Μένει να δούμε πόσοι "Έλληνες" αξιωματικοί με τις οικογένειες τους, θα προσφέρουν "τις υπηρεσίες" τους στην "Ελληνική Δημοκρατία" και ουσιαστικά θα απαγορεύσουν στους λοιπούς έλληνες να ασκήσουν το κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα της Ελλάδας, δικαίωμα για συνάθροιση. Επιπλέον οι Ενώσεις αποστράτων, οι σύνδεσμοι,ο ΣΥΣΜΕΔ, θα πάρει θέση για αυτή την αντισυνταγματική χρησιμοποίηση των αξκών. Το περιβόητο "κόμμα των αποστράτων", θα εκδόσει ανακοίνωση ή θα χάσουν ψήφους ? Οι συνδικαλιστικοί φορείς των ΣΑ τι θα πράξουν? Θα αντιδράσουν ή θα κάνουν την γνωστή γαργάρα, όπως έκαναν και με την χρήση χημικών και βίας κατά πολιτών τις ημέρες των διαδηλώσεων.
Επιπλέον οι "ανεξάρτητες" και "εξαρτημένες" ενώσεις αποστράτων αξων θα υπερασπιστούν το δικαίωμα των μελών τους σε περίπτωση που κάποιο από αυτά θέλει να παρακολουθήσει την παρέλαση απο σημείο της αρεσκείας του ή θα το αγνοήσουν;
Οι εν ενεργεία, δεν θεωρούν οτι η διαταγή είναι αντισυνταγματική (ελεύθερο δικαίωμα συνάθροισης), οπότε να μην εκτελέσουν ή θα συνεχίσουν την οσφυοκαμπτική παροχή των υπηρεσιών τους. Οι αρχηγοί .... πως επιτρέπουν την έκδοση τέτοιων διαταγών, με το Σύνταγμα της Ελλάδος και τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού, τι σχέση έχουν εκτός από "καμιά"? Επειδή τα πρόσωπα είναι λίγο πολύ γνωστά, και τα έγγραφα έχουν υπογραφές και ονοματεπώνυμα (ο χειριστής φέρει ευθύνη για αυτά που γράφει), νομίζω οτι την ημέρα της παρέλασης μπορούμε να τα αποτυπώσουμε, διότι κάποια στιγμή όλη αυτή η κατάσταση θα τελειώσει και τότε θα ανακαλύψουνε οτι η περιβόητη "κοντή μνήμη" του Έλληνα, είναι μύθος.
Το μόνο καλό με την κρίση είναι οτι πέφτουν οι μάσκες.
Αλήθεια το ΦΕΕ του εγγράφου δεν σχολίασε τίποτα περί νομιμότητας και συνταγματικότητας?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου