Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012


Παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ κατά των Εισαγγελέων ! Δεν τους ''βολεύουν'' οι αποφάσεις τους ;
Με μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωση του εκπροσώπου του Πάνου Μπεγλίτη, απαντά το ΠΑΣΟΚ στην απόφαση του Οικονομικού Εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, να στείλει στη Βουλή το φάκελο της υπόθεσης της διόγκωσης του ελλείματος το 2009 για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Μπεγλίτη αναφέρονται τα εξης:
«Αφού για δεύτερη φορά οι «καταγγελίες» των δύο οικονομικών Εισαγγελέων αρχειοθετήθηκαν από την προϊσταμένη αρχή τους και......
αποδείχθηκε «άνθρακας ο θησαυρός» , ο κ. Πεπόνης επανέρχεται για να ζητήσει με έγγραφό του την αποστολή στη Βουλή για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Γ.Α. Παπανδρέου και του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της αναπροσαρμογής του ελλείμματος του 2009 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Εάν δεν πρόκειται για μια ακόμη επίδειξη επικίνδυνης αφέλειας, από τον κ. Πεπόνη, τότε έχουμε να κάνουμε με μια καλά οργανωμένη παρέμβαση στην πολιτική και οικονομική ζωή, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, σε όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες, ενέργειές της.
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, το πολιτικό σύστημα και την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου