Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012


15 κιλά ηρωίνης προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα!
Σε μεγάλες περιπέτειες έβαλε την τουριστική επιχείρηση στην οποία δούλευε ο Μ. Μ. μουσουλμάνος οδηγός...
τουριστικού λεωφορείου, από την Ξάνθη, όταν στην προσπάθειά του να περάσει στο ελληνικό έδαφος 15 κιλά ηρωίνης, επιμελώς κρυμμένα στο τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε συνελήφθη στον μεθοριακό σταθμό των Υψάλων απέναντι από τους Κήπους Έβρου επί του τουρκικού εδάφους.
Πληροφορίες του ThrakiToday θέλουν τον μουσουλμάνο οδηγό να έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις ελληνικές διωκτικές αρχές οι οποίες μετά από συνεχή και επισταμένη παρακολούθηση έδωσαν στις τουρκικές αρχές τη δυνατότητα να τον συλλάβουν επ’ αυτοφώρω με τη μεγάλη αυτή ποσότητα του λευκού θανάτου, που θα μετέφερε στους εδώ εμπόρους για να τη διοχετεύσουν ένα μεγάλο μέρος της στην ελληνική αγορά και ένα άλλο κομμάτι της προς την Ευρώπη.
Τα περιουσιακά στοιχεία του εν λόγω οδηγού δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το οικονομικό τους εύρος, στοιχείο, καταρχήν, που κίνησε τις υποψίες των διωκτικών αρχών ότι κάτι περισσότερο συνέβαινε από την απλή μεταφορά τουριστών στην Τουρκία. Κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία και αυτή τη στιγμή ο οδηγός βρίσκεται κρατούμενος των τουρκικών αρχών, οι οποίες προσπαθούν να ξηλώσουν το κύκλωμα που του προμήθευε τα ναρκωτικά. Μαζί με τον οδηγό συνελήφθη και ο 40χρόνος ξεναγός Σ. Ν., αμφότεροι κάτοικοι Ξάνθης, ο οποίος βρισκόταν εντός του λεωφορείο.
Άγνοια δηλώνει η εταιρία!
Την άγνοια της για τη δράση του εν λόγω οδηγού δήλωσε η τουριστική εταιρία με έδρα την Ξάνθη σε επικοινωνία με το ThrakiToday, επιβεβαιώνοντας ωστόσο το γεγονός της σύλληψης τόσο του οδηγού όσο και του συνεργού του, οι οποίοι επιχείρησαν να εισάγουν το μεγάλο αυτό όγκο ναρκωτικών ουσιών στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου