Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011


Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ) και οι προοπτικές του
O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ(ΣΕΕ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΕΕ.*
Ο ΣΕΕ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ  ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΩΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΗΡΟ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ. ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ. ΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΦΑΛΤΗΡΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑΣ  ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΕΝΩ  ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ. ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΑΝΟΔΟ), Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΜΑΖΙ.
Ο ΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕΝ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.. ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΑ –ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ο ΣΕΕ-ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ. ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ/ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ/ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ. ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ-ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ-ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΕΕ ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ -ΠΟΥ ΕΧΕΙ 50 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ- ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΓΑΠ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ(ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΟΡΟΣ) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ… ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΕ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ…
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ. ΜΑΤΑΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.
Ο ΣΕΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΑ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ. 
ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ-ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΙ Ο ΜΑΡΚ ΤΟΥΕΙΝ-ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΧΘΕΣ. ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΟΧΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
*ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
*ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.
*ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.
*ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
*ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ-ΤΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.
*ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΕΙΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.
*ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
*ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
*Ο ΣΕΕ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ, ΤΗΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ..

*ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΕΕ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
*Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΕΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ. ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΣ. Ο ΣΕΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΕΝΟΥ, ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου