Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011


Την στιγμή που οι Τούρκοι κάνουν πρόβα ανωμαλίας, κάποιοι γκρεμίζουν τις Ελληνορωσικές σχέσεις με μεθοδεύσεις εσχάτης προδοσίας.
Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για νέα τετελεσμένα στο Αιγαίο ένα όψει υδρογονανθράκων. Πλοία βουλιάζουν αλλά δεν θέλουν βοήθεια (βλ. Ίμια), πυροβολισμοί στην πλατφόρμα εξόρυξης, αποκαλύψεις για την δράση των Τούρκων πρακτόρων κλπ.
Την ίδια στιγμή, ο ρωσόφοβος Μπεγλίτης ξηλώνει την στρατιωτική ηγεσία επειδή ήταν ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ με την Ρώσικη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία (αυτός ήταν ο λόγος και όχι τα “σταγονίδια” κάθε είδους), ο Εφραίμ συλλαμβάνεται λίγο μετά το ταξίδι στην Μόσχα, ο 
αγωγός ακυρώθηκε από το φασιστικό καθεστώς Παπανδρέου κλπ κλπ.
Η παρούσα στρατιωτική ηγεσία που δέχτηκε να παίξει αυτό το άκρως επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι, ας είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της.
Οι ολιγάρχες των ΜΜ”Ε” και οι θεραπαινίδες τους ας γνωρίζουν πως συγχωροχάρτια στον σκοτεινό ρόλο του δεν θα δοθούν, ήδη κάποιοι το διαπιστώνουν.
Οι πολίτες ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, διότι θα αποτελέσουν τον αστάθμητο παράγοντα στις εξελίξεις που έρχονται. Οφείλουν να αποδείξουν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ να υπερασπίσουν το σπίτι, την γειτονιά και την πατρίδα τους απέναντι στην κρατική / παρακρατική προπαγάνδα και τον εσωτερικό τρόμο που ετοιμάζει το σύστημα ως την απέλπιδα προσπάθεια για την παράδοση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.
Κάθε γειτονιά ταμπούρι, κάθε γειτονιά κρυφό σχολιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου