Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011


Συνελήφθησαν πάνοπλοι Αλβανοί διαρρήκτες χρυσοχοείου
Πήγαν οπλισμένοι σαν αστακοί να παραλάβουν το αυτοκίνητο ενός συγγενούς του ενός από αυτούς και έπεσαν…
συστημένοι στα χέρια της Αστυνομίας οι δυο Αλβανοί κακοποιοίπου συνελήφθησαν στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας! 
Όπως διαπιστώθηκε, ήταν μέλη σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα και είχε προσπαθήσει να χτυπήσει ένα χρυσοχοείο.
Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 23 χρόνων βρέθηκαν να έχουν φορτώσει το αυτοκίνητο με δυο πολεμικά τουφέκια καλάσνικοφ, τρεις γεμιστήρες με 84 φυσίγγια για τα συγκεκριμένα όπλα, μια βαριοπούλα, έναν κασμά, ένα μεταλλικό γκλομπ και δυο ζευγάρια γάντια.
Τα δακτυλικά τους αποτυπώματα αποκάλυψαν ότι, πριν από τρεις ημέρες, είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν ένα χρυσοχοείο στην Πάργα της Πρέβεζας, μαζί με άλλα τρία άτομα τα οποία αναζητούνται.
Για να πάνε εκεί, χρησιμοποίησαν ένα αυτοκίνητο που ανήκε σε έναν 66χρονο και είχε κλαπεί στις 23 Νοεμβρίου από την Παιανία. Οι ίδιοι οι δράστες οδήγησαν τους αστυνομικούς σε ένα σε υπαίθριο παρκινγκ στο Μύτικα, όπου είχαν αφήσει το κλεμμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν ένα πιστόλι replica, τρία γάντια, αποδείξεις διοδίων, ένα έγγραφο αλβανικού ταχυδρομείου και ένα φωτοαντίγραφο αλβανικού διαβατηρίου. 
Οι δυο νεαροί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους και την συμμετοχή τους σε άλλες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου