Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011


Τρέμουν την λαϊκή ετυμηγορία
Ζούμε στιγμές απίθανου και ανεκδιήγητου πολιτικού ‘’κάλλους’’…Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ η επιθυμία ΚΑΠΟΙΩΝ, εντός και εκτός Ελλάδας, για παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Πρώτα απ’όλα οι ξένοι δανειστές. Επιθυμούν, ΔΙΑΚΑΩΣ, την παραμονή μιας τέτοιας κυβέρνησης. Οι λόγοι γνωστοί και να μην κουράζω. Κατόπιν,μέσα στην Ελλάδα,τα.....
κόμματα του μνημονιακού μπλοκ.Ο πασοκισμός,τα κόμματα των Καρατζαφέρη-Μπακογιάννη και οι ‘’αριστεροί εκσυγχρονιστές’’ του κόμματος Κουβέλη. Όλοι οι παραπάνω γνωρίζουν άριστα πως οι εκλογές θα τους σαρώσουν…Γι’αυτό,σαν ‘’το διάολο με το λιβάνι’’,ξορκίζουν,συνεχώς,κάθε ιδέα προσφυγής στις κάλπες. Στη συνέχεια,η διαπλοκή,που μέσω των παρεμβάσεών της από τα ελεγχόμενα κανάλια και εφημερίδες της,θέλει τη διατήρηση του σημερινού status quo….
Οι εκλογές είναι η ΑΠΟΘΕΩΣΗ της Δημοκρατίας. Είναι η κορωνίδα του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η κοινωνία μιλά. Παίρνει αποφάσεις. Και ΑΥΤΟ φοβούνται! ΤΡΕΜΟΥΝ τη λαϊκή ετυμηγορία! Η κοινωνία δεν είναι όπως πριν. Ο Έλληνας,τα δυο τελευταία χρόνια,έχει διδαχθεί από δημαγωγικές και απατηλές εξαγγελίες. Τώρα,ΠΙΟ ΣΟΦΟΣ,θα τιμωρήσει…Και θα τιμωρήσει ΣΚΛΗΡΑ….Θα ισχυριστεί κάποιος πως ίσως ο Έλληνας δεν διδάχθηκε και θα επαναλάβει τα ίδια λάθη. Θεωρώ πως τα παθήματα του παρελθόντος έχουν γίνει μαθήματα. Εξάλλου,έχουν συμβεί ΤΟΣΑ και ΤΟΣΑ….
Κλείνοντας,κατευθύνομαι προς τη Νέα Δημοκρατία και το πρόεδρό της. Προσωπικώς,διαφώνησα με τη συμμετοχή στη κυβέρνηση Παπαδήμου και ό,τι προηγήθηκε. Αυτή είναι η γνώμη μου και την έχω εξηγήσει επαρκώς,σε σχόλιά μου. Μπορεί να διαφωνήσει κάποιος αλλά δεν είναι δυνατόν να συμφωνούμε όλοι με όλα. Εξάλλου,αυτή είναι η ομορφιά και μαγεία της Δημοκρατίας. ΤΩΡΑ,ΟΜΩΣ,δεν πρέπει να κινηθεί σπιθαμή από τη κρυστάλλινη άποψή της για εκλογές το Φεβρουάριο (με μικρή απόκλιση μιας-δυο εβδομάδων).
ΕΔΩ και ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ό,τι αποφάσεις έχουν παρθεί από τον ύπουλο πασοκισμό,έχουν ληφθεί ΧΩΡΙΣ την ΕΓΚΡΙΣΗ των Ελλήνων. Είναι η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣ και ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛOΥΣ ΜΑΣ! Γι’αυτό και η στάση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης πρέπει να παραμείνει ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ υπέρ της ΑΜΕΣΗΣ προσφυγής στις εκλογές. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να ισχυριστεί πως ο Παπαδήμος μπορεί να στηριχθεί σε 167-168 έδρες. ΔΕΝ είναι έτσι. Η αποχώρηση της ΝΔ,σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα,θα συνοδεύεται από ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΚΡΟΤΟ….Επίσης,στη πολιτική,ένα και ένα ποτέ δεν κάνουν δυο. Είμαι σίγουρος πως θα γίνουν πολλά χυδαία τερτίπια από πολλούς,μέσα και έξω από τη χώρα,για ματαίωση των εκλογών.ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ! ΑΛΛΑ,ΕΩΣ ΕΔΩ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,στη χώρα που τη γέννησε,ΔΕΝ ΠΕΛΕΚΙΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΞΑΝΑ! ΠΡΕΠΕΙ να ΠΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,που πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό μας,το ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ της ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου