Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011


Οι χαρτογιακάδες της αστυνομίας "βάπτισαν" τα Σκόπια Μακεδονία
Τη δική του "αναγνώριση" έδωσε στα Σκόπια όποιος -τουλάχιστον ανενημέρωτος-
συνέταξε δέκα μισοαράδες όλο κι όλο το παρακάτω δελτίο τύπου, που αφορούσε τη σύλληψη Σκοπιανού στους Ευζώνους και καταζητούμενου από τους Γερμανούς. Ο Σκοπιανός  αποκαλέιται από κάποιον Έλληνα αστυνομικό ως «υπήκοος της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας».
Θα θέλαμε να τους πληροφορήσουμε στην Κατεχάκη πως ο όρος αυτός είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος στα Σκόπια αλλά δυστυχώς και  «αναγνωρισμένος» στα διεθνή φόρα ως FYROM [ΠΓΔΜ]. Όμως εμείς ως Έλληνες τον απαρνούμαστε.
 Εξάλλου τις προηγούμενες ημέρες έγινε τόσος θόρυβος από την ατάκα «… της Μακεδονίας» που είχε λανθασμένα αναφέρει παλαιότερα on camera στο ευρωκοινοβούλιο ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός αμύνης κ. Γεωργίου.
Μάλιστα ο κ. Πρέσβης παρενέβη τηλεφωνικά πριν από δέκα ημέρες στην εκπομπή του Στέφανου Χίου και ζήτησε «συγνώμη» γι αυτό το λάθος που δεν είχε καμία διπλωματική σκοπιμότητα όπως ανέφερε.   
Στην Κατεχάκη να τους υπενθυμίσουμε αν "ντρέπονται" να τηλεφωνούν στο ΥΠΕΞ, τουλάχιστον ας κάνουν τον κόπο να ρωτούν, στον επάνω όροφο τον σημερινό Διοικητή της ΕΥΠ κ. Κώστα Μπίκα.
Ο Διοικητής έχει πλήρη γνώση του θέματος καθώς για όσους χαρτογιακάδες  στην Κατεχάκη το αγνοούν, υπήρξε όχι μόνον διπλωμάτης καριέρας δηλαδή Πρέσβης, αλλά και Εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ.
ΣΟΚ! Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ": "Να συνεχίσουμε με συνέπεια τις εξεγέρσεις του αραβικού κόσμου.Ο ΛΑΘΡΟΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου