Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011


Agios panteleimonas Καμίνης εναντίον κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα (πάλι)Καμίνης εναντίον κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα (πάλι)
 Καμίνης εναντίον κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα (πάλι)
 Δεν θα εορταστούν τα Χριστούγεννα στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Πλατεία Αττικής, κατόπιν «εξαίρεσης» από το Δήμο… 
Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής, διαμαρτύρονται με ανακοίνωσή τους για τη μη συμπερίληψη των περιοχών τους, στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου, το οποίο καταρτίστηκε «αρμοδίως» ενόψει Χριστουγέννων. Τι κι αν πληρώνουν δημοτικά τέλη οι Αθηναίοι του 6ου διαμερίσματος, τι κι αν φορολογούνται; Αυτά, για τους θιασώτες της κοινωνικής μηχανικής, συνιστούν «λεπτομέρειες». Ο Γιώργος Καμίνης και οι αριστεριστές πέριξ αυτού, εκδικούνται τους κατοίκους. Τους κατοίκους, που όρθωσαν το ανάστημά τους στην απο-εθνοποίηση του κέντρου της Αθήνας και στην υποβάθμιση των γειτονιών όπου μεγαλώνουν τα παιδιά τους.
Είναι σαφές ότι κάποιοι προσπαθούν να «τιμωρήσουν» τους κατοίκους, στη λογική του «δεν μας ψηφίσατε, αντιδράτε στην επιβολή της πολυπολιτισμικότητας, θα το πληρώσετε και μάλιστα ακριβά». Ο σταλινισμός της αριστεράς, σε όλο του το μεγαλείο. Ολοκληρωτικά πράγματα, με τους κατοίκους να παρακολουθούν θυμωμένοι τον αυταρχικό κατήφορο της διοίκησης του «προοδευτικού» Γιώργου Καμίνη, του δημάρχου και εκλεκτού της Δημοκρατικής Αριστεράς & ΠΑΣΟΚ, ο οποίος προσπαθεί να απολύσει εργαζόμενους στο Δήμο Αθηναίων.
Η εκλογή του Γιώργου Καμίνη, έβαλε σε μεγάλες δοκιμασίες την Αθήνα. Το κέντρο της πρωτεύουσας, μετατρέπεται σε ένα απέραντο γκουλάγκ, όπου η ζωή των Ελλήνων δεν έχει για τους ιθύνοντες, καμία απολύτως αξία. Η πολυπολιτισμικότητα, πρέπει να επιβληθεί, όπως θέλουν οι πάτρωνες της κυβέρνησης. Όσοι Έλληνες μπορούν, φεύγουν από το κέντρο. Όμως πολλοί, παραμένουν εγκλωβισμένοι, παρακολουθώντας τη συνεχή υποβάθμιση της ζωής τους. Μια λύση υπάρχει: κινητοποιήσεις, που θα στείλουν το μήνυμα ότι ως εδώ και μη παρέκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου