Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011


Επικουρικά ταμεία" θα γίνουν τα Μετοχικά Ταμεία!"...Στα όπλα οι Απόστρατοι..................................
 Στη γραμμή Μπεγλίτη και ο Αβραμόπουλος ..Ενα ειναι σίγουρο δεν θα ..γλυτώσει κανεις τους !
Δεν θα γλιτώσει κανείς! Ούτε τα Μετοχικά Ταμεία,που όπως έλεγε κορυφαία πηγή του ΥΕΘΑ το μεσημέρι, “δεν φαίνεται να εξαιρούνται από τα σχέδια της κυβέρνησης για μετατροπή τους σε επικουρικά ταμεία”. σύμφωνα με το onalert.gr .Κάτι που οι Ενώσεις Αποστράτων δεν δέχονται.
Μαζέψτε ψήφους, μαζέψτε κοτρώνες, θα τις χρειαστούμε για τις εκλογές, θα τους μαυρίσουμε όλους και πρώτο στην λίστα τον Αβραμόπουλο !
Ποιος είχε μιλήσει πρώτος γι΄ αυτό το σχέδιο; Ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης που είχε κάνει λόγο για “ισχυρά επικουρικά ταμεία”. 
Μιλώντας στη Βουλή ο Μπεγλίτης είχε πει ότι η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ “κλήθηκε να διαχειριστεί μία κατάσταση στον τομέα των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων, με δομικά, διαρθρωτικά και κυρίως διαχειριστικά προβλήματα, που επιβάρυναν τη λειτουργία τους για πάρα πολλά χρόνια με ελλείμματα και παροχές χωρίς την ύπαρξη των ανάλογων πόρων”. 
Φαίνεται ότι στη γραμμή Μπεγλίτη κινείται και η άποψη της σημερινής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, η οποία όπως όλα δείχνουν θα ρίξει το “μπαλάκι” στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου