Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011


Έφτιαχνε και πλαστά των 500 €
  ... Αρίστης ποιότητας
Εκτός από παραχαράκτης διέθετε και συλλογή από αναμνηστικά Κρητικά μαχαίρια
Συνελήφθη  σε οικισμό του Δήμου Μαλεβυζίου Ηρακλείου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ένας 37χρονος  ο οποίος κατασκεύαζε, κατείχε και διακινούσε πλήθος πλαστών χαρτονομισμάτων διαφόρων αξιών.
Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν στο σπίτι του εκτυπωτής και φωτοτυπικό μηχάνημα.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι η παραχάραξη και η κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, καθώς και η παράνομη κατοχή μαχαιριών και κροτίδων που βρέθηκαν κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι και το αυτοκίνητό του.
Ειδικότερα, έ πειτα από κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, εντόπισαν τον 37χρονο ημεδαπό να βρίσκεται εντός του ΙΧΕ αυτοκινήτου του στην ευρύτερη περιοχή του Μελεβυζίου, στο Ηράκλειο, και τον υπέβαλαν σε αστυνομικό έλεγχο.
Κ άτω από την θέση του οδηγού, βρέθηκαν είκοσι συνολικά (20) χαρτονομίσματα αμφιβόλου γνησιότητας, ονομαστικής αξίας των 500, 50 και 20 ευρώ. Συγκεκριμένα βρέθηκαν τέσσερα (4) χαρτονομίσματα των 500 Ευρώ, δέκα (10) χαρτονομίσματα των 50 Ευρώ, καθώς και έξι (6) χαρτονομίσματα 20 Ευρώ. Μέσα στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν, επίσης, δύο (2) μαχαίρια.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου , παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε, μεταξύ άλλων, πλήθος πλαστών χαρτονομισμάτων, εκτυπωτής, φωτοτυπικό μηχάνημα, μαχαίρια και κροτίδες. Συγκεκριμένα βρέθηκαν τριάντα τρία (33) χαρτονομίσματα των 500 Ευρώ, δύο (2) χαρτονομίσματα των 100 Ευρώ, είκοσι τρία (23) χαρτονομίσματα των 50 Ευρώ, τρία (3) χαρτονομίσματα των 20 Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου