Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011


Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών στα Χανιά                              
Το Crimes on air σας παρουσιάζει αυτήν τη φωτογραφία από το 330 κιλά χασίς που είχαν βρεθεί τότε
Εξιχνιάστηκε  η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, που είχε λάβει χώρα πριν ένα χρόνο περίπου στην περιοχή Ροδοβανίου του Δήμου Καντάνου και Σελίνου, κατά τη διάρκεια έρευνας για εντοπισμό φυτειών ναρκωτικών (ινδικής κάνναβης).
Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες το απόγευμα της 25-10-2010 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ροδοβανίου του Δήμου Καντάνου και Σελίνου, με άγνωστου τύπου πυροβόλο όπλο, πυροβόλησαν πέντε (5) φορές κατά αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο και την πυκνή βλάστηση της περιοχής διέφυγαν.
Στη συνέχεια, κατά την εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν επτακόσια (700) δενρύλλια κάνναβης συνολικού βάρους τριακοσίων τριάντα (330) κιλών περίπου προερχόμενη από τα ανωτέρω δενδρύλλια. Επίσης, στο χώρο της καλλιέργειας είχαν βρεθεί και κατασχεθεί μία (1) γεμιστήρα TOKAREV , περιέχουσα οκτώ (8) φυσίγγια, μία (1) εύχρηστη ζυγαριά ακριβείας, καθώς και άλλα.
Κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και μεθοδικής έρευνας και προανάκρισης, που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των δραστών των παραπάνω πράξεων είναι 29χρόνος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κρατείτο ήδη στο Τμήμα Ασφάλειας Αιγίου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διάπραξης διακεκριμένων κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.
Σε βάρος του εκδόθηκε χθες Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Χανίων, το οποίο διαβιβάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου και ο αναφερόμενος δράστης συνελήφθη για τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ θα ακολουθήσει μεταγωγή του ενώπιον της κ. Ανακρίτριας Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου