Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011


Κίνδυνος γκετοποίηση
Ιδιαίτερη αναφορά στους αθίγγανους και τους λαθρομετανάστες που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη Λακωνία πραγματοποιήθηκε στην σύσκεψη για την ασφάλεια των...
πολιτών που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με πρωτοβουλία του Πέτρου Τατούλη. Ο ίδιος τόνισε ότι «Δεν θα επιτρέψουμε τη δημιουργία και διατήρηση γκέτο στην Περιφέρειά μας».
Οι Δήμαρχοι Σπάρτης και Ελαφοννήσου και αντιδήμαρχοι όλων των Δήμων Λακωνίας έκαναν αναφορά στα ιδιαίτερα προβλήματα της ΠΕ, και κυρίως για τους αθίγγανους και τους λαθρομετανάστες.
"Τα προβλήματα κλοπών, ληστειών, βίας, ναρκωτικών, λαθρομετανάστευσης, οδικής ασφάλειας" σημείωσε στην συνέχεια, "είναι προβλήματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία και η αιρετή περιφέρεια με συνέργειες και συνεργασίες με όλους του ΟΤΑ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς θα προσπαθήσει να συμβάλλει στη σωστή διαχείρισή τους και να περιορίσει την εγκληματικότητα", δήλωσε ο κος Τατούλης.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Αδαμαντίας Τζανετέα, Κωνσταντίνας Νικολάκου, Ανδρέα Πουλά, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεωργίου Πουλοκέφαλου, Περιφερειακών Συμβούλων από τη Λακωνία, του Περιφερειακού Διευθυντή Πελοποννήσου, ταξίαρχου Ηλία Γεωργόπουλου, του αστυνομικού διευθυντή Λακωνίας κου Διαμαντίδη, των αστυνομικών διευθυντών Λακωνίας, του Δημάρχου Σπάρτης Σταύρου Αργειτάκου και του Δημάρχου Ελαφοννήσου Ψαρομμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου