Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφιέρωμα: Ροβέρτος Σπυρόπουλος (διοικητής του ΙΚΑ)

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Αυγούστου 4, 2010
Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον καινούριο διοικητή για αυτόν τον δύσκολο αγώνα του. Επιπλέον το “Μελιαστό” Σπυρόπουλου είναι κατά τη γνώμη μας το κορυφαίο, προϊόν βιολογικής καλλιέργειας κρασί που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Να το δοκιμάσετε παγωμένο, είναι εκπληκτικό τώρα το καλοκαίρι.
ΟΜΩΣ: Κύριε Σπυρόπουλε, να προσέχετε εάν τα σκάφη (σε offshore Βεβαίως) που συναγελάζεστε για να σας ζητήσουν ρουσφέτια οι πραγματικοί  ιδιοκτήτες τους έχουν χρέη στο ΙΚΑ. Χίλια μάτια. Ακολουθούν απόψεις bloggers Και αναγνωστών.
Κουρδιστό Πορτοκάλι
O νέος (!) Διοικητής του ΙΚΑ κος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ξεκίνησε την πρώτη μέρα της σκληρής δουλειάς του απο το παράθυρο της κας Ράνιας Θρασκιά ( του ιδεολογικού ρεύματος Ακη).
Σημειώνουμε οτι για την επιλογή του κου Σπυρόπουλου, χρειάσθηκε να εκφυλιστεί το περίφημο opengov του Γιώργου και να περάσουν 10 μήνες για να βρεθεί ο καταλληλότερος για τη θέση στο πρόσωπό του.
Το γεγονός οτι ο νέος Δικοικητής του ΙΚΑ, επέλεξε τη πρώτη μέρα των νέων καθηκόντων του, να συνομιλήσει με την Θρασκιά, δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει τον εαυτό του.
Αν αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο και τους σεσημασμένους μεγαλοοφειλέτες κονόμησε!
Αξιος…
Αφιέρωμα δεύτερο από τον αναγνώστη ΓΔ
=ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ή ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΑΣ κε ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ;
-Από τα εργατο-υπουργο-πολιτικο-συνδικαλιστικά αξιώματα που περάσατε κύριε, δεν αισθάνεστε -έστω κατ’ελάχιστο-ότι έχετε και εσείς κάποια ευθύνη για την κατάντια του ασφαλιστικού μας συστήματος, ώστε να αρνηθείτε την θέση του Διοικητή του ΙΚΑ ;
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !
(Αλέκα, που λιάζεσαι;)

=Τιμή μας ρε “σύντροφοι-προλετάριοι” του  ΙΚΑ-ναι σε λίγο έτσι θα νοιώθουμε-που διαχειρίζεται το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, ένας εργατοπατέρας-μεγαλοεπιχειρηματίας , ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
“Σήμερα η οικογένεια Σπυρόπουλου κατέχει σε ποσοστό 100%, την εταιρία ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ(κρασιά) και συμμετέχει με ποσοστό 30% στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ Πελοποννήσου [(γαλακτοκομικά προϊόντα), μιας δραστηριότητας που αναπτύσσει από κοινού με τον επιχειρηματία κ. Π. Νίκα (Νίκας Συμμετοχών ΑΕ) και την οικογένεια Παντελιάδη (Μετρό ΑΕ, Ηπειρος ΑΕ, Οπτιμα).]“
[=Βλεπεις Σπυρόπουλος-ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ;   =Eίναι Νίκας.]

Διαβάστε περισσότερα:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=181776&dt=17/06/2007#ixzz0vWD9yPZO
“Αφήνει την πολιτική για το κρασί ο ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου